Kniha v našej knižnici

Koľkokrát sa človek v živote zle rozhodne? Sú však rozhodnutia, ktoré ovplyvnia nielen váš život, ale často aj životy iných. Aj hlavná hrdinka knihy Erika urobila ako mladá, ešte neplnoletá, zlé rozhodnutie. Šoférovala auto pod vplyvom alkoholu a bez vodičského preukazu. Nezvládla riadenie a oproti idúce auto nabúralo do stromu. Napriek tomu, že Erika bola slušné, šikovné a svedomité dievča, nenašla odvahu, aby sa išla pozrieť, čo sa stalo s vodičom auta. Toto tajomstvo držala v sebe osem rokov a prežívala nočné mory. Sama sa aj potrestala. Hoci bola výborná študentka, nešla na vysokú školu, ale robila kaderníčku.

Je však  možné, aby tajomstvo ostalo navždy tajomstvom? Najmä ak stretne svoju lásku a dozvie sa, že jeho bývalá partnerka pred ôsmymi rokmi mala nehodu, pri ktorej zahynula.

Aby toho nebolo málo, začnú sa Erike diať čudné veci. Takže tajomstvo už asi nie je tajomstvom…

Ak máte chuť si oddýchnuť pri dobrej knihe, nech sa páči! Pohodlne sa usaďte, pripravte si niečo osviežujúce na pitie a začítajte sa do prvých stránok knihy. Určite ju nepustíte z ruky, lebo s každou stránkou bude vaša zvedavosť narastať.

Knihu odporúča: Annamária Petrovská