Inšpektor Frost Eaton z oddelenia vrážd sanfranciskej polície je jeden z mála, ktorý je čestný, spravodlivý, a aj preto si vyslúžil prezývku „cnostný skaut“. Nikdy by neporušil svoje zásady, nikdy by neklamal a nepodvádzal.

Zrazu sa však k nemu dostane  dôkaz o tom, že jeho nadriadená Jess „pomohla“ spravodlivosti, aby po štyroch rokoch vyšetrovania mohli uväzniť sériového vraha Rudyho Cuttera. Čím ale spáchala podvod.  Rudy Cutter mal na svedomí sedem žien, ktorým surovo podrezal hrdlá. Medzi nimi bola aj Frostova sestra Katie. Spolu s dôkazom prichádza aj obrovská dilema, ako sa zachovať. Frostovi je jasné, že ak dôkaz prizná, sudca pustí Cuttera na slobodu a spochybní celé vyšetrovanie. Frosta bude nenávidieť rodina, pozostalí obetí a aj šéfka. Všetkým to zasiahne do života. Ako sa má teda zachovať?

Prezradím vám, že Rudy Cutter sa z väzenia dostane a tým sa začne diabolská hra a zároveň boj o život ďalších žien a dokonca aj samotného Frosta. A kto vyhrá? To sa už dozviete, ak si prečítate tento napínavý psychotriler, ktorý je voľným pokračovaním knihy Nočný vták.

Už teraz vám môžem sľúbiť, že záver knihy bude naozaj šokujúci.

Knihu odporúča: Annamária Petrovská

Kniha v našom katalógu